Decanen en mentoren

Hieronder vindt u een overzicht van de diensten die we leveren voor scholen. De diensten zijn gericht op scholieren en hun ouders, schoolmedewerkers in het algemeen en specifiek mentoren, decanen, teamleiding en schoolleiding. Iedere dienst is opgebouwd uit hetzelfde fundament: gedrag.  

Gedrag

laat zien wie je bent, op welke manier je het liefst communiceert, hoe je dingen het liefst aanpakt en wat je motiveert van binnenuit en van buitenaf. Uit gedrag is op te maken welke kwaliteiten iemand van nature bezit. Deze natuurlijke kwaliteiten worden vaak onbewust ingezet om doelen te bereiken. Bewust worden van eigen gedrag geeft inzicht hoe je deze sterke punten van jezelf verder kunt ontwikkelen. Het is namelijk makkelijker om iets beter te doen als je het van nature al kan.

Diensten

Klik op de dienst die uw interesse heeft. Informatie over de diensten op organisatieniveau kunt u vinden op schoolleiding.

    Profielkeuzeadvies 

    - Profiel Gedragsanalyse

    - Zelfscan PGA

 

Studiekeuzeadvies 

- Studie Gedragsanalyse

- Zelfscan SGA

 

 Gedragsanalyse

- U!

- Opleiding Gedragsadviseur

 

    Workshops scholieren

    - Ken je kleur!

    - Ken je profiel!

    - Ken je studie!

Quick Scan 

Lesmateriaal 

Interesseanalyse (optioneel)

Gedragsanalyse in de klas

Verbeteren van de sfeer in de klas en de individuele prestaties 

 

Aanbod

In samenwerking met scholen zoeken wij naar een aanbod en werkwijze die past bij de desbetreffende school. Dit betekent dat wij geen vaste prijzen hanteren, maar deze aanpassen aan de behoefte van de school. Voor een indicatie van de prijzen kunt u een kijkje nemen op het overzicht van de particuliere prijzen.